Problem with a Philips Widescreen TV, please Help!!!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Albert Hernan, Oct 13, 2002.

  1. Albert Hernan

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi
    I have the following problem:
    When there is some dark scene and there is some type of illumination (white) in the sides of the image, the light makes a ghost effect along the image.
    Only happens with the component video (not progresive scan TV).
    An illustrative pic (a little exaggerated):
    [​IMG]
    Please help. [​IMG]
     
  2. Albert Hernan

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Somebody?
    Thanks for the help [​IMG]
     
  3. Neil Joseph

    Neil Joseph Lead Actor

    Joined:
    Jan 16, 1998
    Messages:
    8,332
    Likes Received:
    1
    Real Name:
    Neil Joseph
    Are you dscribing "bleeding". If so, this would be one of the reasons to use the component connection rather than composite. I have noticed the same phenomenon comparing s-video to component.
     
  4. Albert Hernan

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Thanks Neil for the reply.

    The cable are the Recoton "Component" video cable..... then, I'm using the wrong cable?
     
  5. Albert Hernan

    Joined:
    Aug 4, 2002
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    ohhh, sorry for my error, this "bleeding" only happen with the "component" video connection, with s-video or composite the bleeding is gone.

    Sorry for my error Neil, I will edit the original message

    Thanks
     

Share This Page