Powered Sub power cord question

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Andre Espinoza, Feb 24, 2003.

  1. Andre Espinoza

    Andre Espinoza Stunt Coordinator

    Joined:
    Feb 20, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I just re-arranged my home theater equipment (to make my wife happy [​IMG]) and the new location for the sub-woofer creates a small problem with regards to the power cord. My powered sub has a cord that is 8ft. in length (18 ga). Unfortunately the run to my Monster Power bar is approx. 10ft. I have the cord plugged in to a run-of-the mill surge protector and then into the Power bar. Should I replace the power cord with something like the PINNACLE AC Power Supply Cord by Panamax? It is 12ga., will this be ok?

    Any help would greatly be appreciated!

    Andre
     
  2. Chu Gai

    Chu Gai Lead Actor

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    7,270
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    that or buy a length of cord from HD and rewire the sub...
     
  3. TimForman

    TimForman Supporting Actor

    Joined:
    Dec 4, 2002
    Messages:
    847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I agree. It's not a good idea to have multiple connections in a power cord such as what you've described.
     

Share This Page