Pioneer 1015

Discussion in 'AV Receivers' started by Chris Huber, Sep 6, 2005.

  1. Chris Huber

    Chris Huber Second Unit

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
  2. John S

    John S Producer

    Joined:
    Nov 4, 2003
    Messages:
    5,460
    Likes Received:
    0
    I don't think so... The 5 band eq is fixed as far as I know you can't define a band on it. I may be wrong, I only have limited experience with a 1014, so I am not the best to answer.

    Now the auto EQ may handle it somewhat.
     
  3. John Garcia

    John Garcia Executive Producer

    Joined:
    Jun 24, 1999
    Messages:
    11,571
    Likes Received:
    24
    Location:
    NorCal
    Real Name:
    John
    I'm pretty sure it does not EQ the sub at all.
     
  4. Chris Huber

    Chris Huber Second Unit

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0


    Not the sub, I need my mains peaks EQed... Will it do those?
     
  5. John S

    John S Producer

    Joined:
    Nov 4, 2003
    Messages:
    5,460
    Likes Received:
    0
    Pretty sure the 5 bands are fixed. Unless you get very lucky and one of the bands falls exactly on or very close to what you need to EQ, I don't think it will work for what you want.
     

Share This Page