Onkyo 696 - Video 1 and 2 out confusion.....

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Wayne Boxall, Jan 24, 2002.

  1. Wayne Boxall

    Wayne Boxall Extra

    Joined:
    May 12, 2001
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    A little confused......

    On the Onkyo 696, is Video 1 and Video 2 out always enabled. I get a signal from Video 1 out but nothing from Video 2 out......

    I tried swapping ans still nothing from Video 2 out.

    Any thoughts?

    Love the receiver!
     
  2. Cindy B

    Cindy B Extra

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I'm not sure if I understand your question, but I just got my 696 hooked up last week, so I'll try.

    Do you have sources for both V1 and V2? Mine is hooked up according to the diagrams, TV video/audio outputs to V1, and VCR to V2. It's working as it should. What exactly are you missing?
     
  3. Wayne Boxall

    Wayne Boxall Extra

    Joined:
    May 12, 2001
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I have #1 VCR hooked into Video 1 in and out. My cable TV hooked to video 2 in and another video recorder hooked to video 2 out. Nothing is coming through video 2 out.

    Any help would be great.
     
  4. Cindy B

    Cindy B Extra

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    "I have #1 VCR hooked into Video 1 in and out. My cable TV hooked to video 2 in and another video recorder hooked to video 2 out. Nothing is coming through video 2 out."

    Try this...

    Leave your #1 VCR as is. Run your 2nd VCR into Video 2 in and outs. Your Cable/TV/satellite should be hooked into Video 3 in. I think your problem is because you've tried to use the Video 2 for two different components. Like I said, I am no expert at this, but try it and see if it works.
     
  5. Wayne Boxall

    Wayne Boxall Extra

    Joined:
    May 12, 2001
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Problem. Video 3 is Playstation and Video 4 is PS2....I only want video out going to the other Video as I use it to redirect the cable.

    No probs.
     

Share This Page