1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

No sound problem with Sony STRDA777ES receiver

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by DavidY, Jul 13, 2001.

  1. DavidY

    DavidY Supporting Actor

    Joined:
    Mar 19, 1999
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When I returned home today, I turned on the receiver, TV, CD, and VCR via Cinema 7 remote's macro....no sound from any source. Checked all the connections on the back of the receiver...no loose connections. My 1 year old Sony 777ES receiver has been running fine for the past 2.5 months since it was repaired (major flameout due to a possible shortcircuit: Sony Canada replaced mainboard, IC's, transformers, etc.).
    One possible solution is to replace the Sony receiver with my Technics receiver and DD/DTS decoder from my bedroom system. However, I would have to remove all the banana connections on the speaker cables so they can fit into the Technics speaker clips. [​IMG]
    And I don't want to once again return (read: move) this 60 pound box back to my local dealer. Transporting this receiver down three flights of stairs is a real pain.
    Any other tips before I try this?
    Dave
     
  2. JayM

    JayM Stunt Coordinator

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  3. DavidY

    DavidY Supporting Actor

    Joined:
    Mar 19, 1999
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, Jay.
    Today, I was planning to finally bring in the 777ES to my local dealer.
    I will check out the URL to see if it will help me.
    Dave
     

Share This Page