Netscape 6.2 and modem disconnections

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Peter McM, Jul 28, 2002.

  1. Peter McM

    Peter McM Supporting Actor

    Joined:
    Nov 18, 1999
    Messages:
    957
    Likes Received:
    22
    Location:
    Indianapolis, IN
    Real Name:
    Peter
    I access the internet via a 28.8 phoneline connection, which may not be lightning fast, but has always been sufficient for my needs.

    I just installed Netscape 6.2 browser. Now, whenever I download a site, my modem severs itself; I then have to dial back in and finish getting the page. It's getting really annoying. Could the problem be with the browser's configuration? Anything I can do?
     
  2. Peter McM

    Peter McM Supporting Actor

    Joined:
    Nov 18, 1999
    Messages:
    957
    Likes Received:
    22
    Location:
    Indianapolis, IN
    Real Name:
    Peter
    Anyone?
     
  3. JackJD

    JackJD Stunt Coordinator

    Joined:
    May 20, 2001
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Just out of curiosity, what internet service do you have? I use AT&T and Netscape 6.1 and have been having the same problem recently (for about 5 weeks now, never before that, even though I've been using Netscape 6.1 for 6-8 months). Anyone else having these problems (anyone else still use a phone modem anymore)?[​IMG] -JD
     
  4. Peter McM

    Peter McM Supporting Actor

    Joined:
    Nov 18, 1999
    Messages:
    957
    Likes Received:
    22
    Location:
    Indianapolis, IN
    Real Name:
    Peter
    I use Earthlink, Jack.
     

Share This Page