Netgear router firmware upgrade

Discussion in 'Computers' started by David_Jr, Dec 3, 2004.

  1. David_Jr

    David_Jr Supporting Actor

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    631
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    110
    Location:
    Hancock, MA - The Berkshires
    Real Name:
    Dave
    There are three firmware upgrades available for my router (WGR614 v3) at the Netgear site. Is there anything tricky about a firmware upgrade? Never done it before. Sporadic minor issues, thought maybe the upgrade would take care of it. Thanks for any thoughts on this.
     
  2. Greg Thomas

    Greg Thomas Second Unit

    Joined:
    May 3, 1999
    Messages:
    438
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no, I've done router firmware upgrades on my Netgear several times. It's very straightforward and easy. Just follow the instructions.
     
  3. David_Jr

    David_Jr Supporting Actor

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    631
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    110
    Location:
    Hancock, MA - The Berkshires
    Real Name:
    Dave
    Thanks Greg. I'll give it a try. Do I need to do a firmware upgrde on my notebook card as well?
     
  4. Mike Fassler

    Mike Fassler Supporting Actor

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Messages:
    523
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no, only on the router, flashing a netcard wouldnt have any effect.
     
  5. David_Jr

    David_Jr Supporting Actor

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    631
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    110
    Location:
    Hancock, MA - The Berkshires
    Real Name:
    Dave
    A few minor bumps, but overall the upgrade went pretty smooth. Glad I backed up my settings though. I could'nt change them after the upgrade and then I just restored my settings from the backed up copy an voi la I'm back up and running. Everything seems to be working well. thanks for the help.
     

Share This Page