Need to hit reload

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Dan Driscoll, Nov 20, 2001.

  1. Dan Driscoll

    Dan Driscoll Supporting Actor

    Joined:
    Aug 1, 2000
    Messages:
    937
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Hi guys,

    I wanted to let you know that for the most part, the new software seems to work OK. But I have had one problem; when I click on a thread, the REPLY button or NEW THREAD I have noticed that I have to hit the reload button on my browser fairly frequently. Sometimes that doesn't work and I have to go back and try again. I am running Netscape Communicator 4.76.
     
  2. Patrick Sun

    Patrick Sun Studio Mogul

    Joined:
    Jun 30, 1999
    Messages:
    38,779
    Likes Received:
    493
    Trophy Points:
    9,110
    It seems to be a Netscape thing. I run Netscape as well, and I also have to refresh frequently, but I don't expect the HTF to be all things to all people, and live with the limitations of Netscape.
     
  3. Jay H

    Jay H Producer

    Joined:
    Mar 22, 1999
    Messages:
    5,654
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pittsfield, MA
    Real Name:
    Jay
    That's funny, cause for about a month before the upgrade to vBulletin I had to hit refresh to see new posts, replies, etc. But ever since our recent upgrade to vBulletin, it fixed the problem for me. I'm using NS 4.77. You're having an opposite effect I guess.

    Something to try if you haven't already is to go to the

    Edit->preferences then

    Advanced->cache and click on "every time" in the bottom click box selection and see if that helps... It never helped for me but perhaps it might help you. Something with the software and perhaps your proxy server if you have one that's causing NS to use cached pages is all that I could guess what was going wrong, I never fixed it.

    Jay
     
  4. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,220
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Also, you might want to upgrade to version 4.77. It appears to be a better version anyway.

    Sorry for the problems.

    Parker
     
  5. Patrick Sun

    Patrick Sun Studio Mogul

    Joined:
    Jun 30, 1999
    Messages:
    38,779
    Likes Received:
    493
    Trophy Points:
    9,110
    Well, I upgraded to Netscape Communicator 4.78 a month ago, maybe I need to downgrade ... [​IMG]
     
  6. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,220
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Patrick:

    I doubt it. It is really weird that Netscape acts the way it does. On my computer 4.77 on a PC works great. Go figure.

    Parker
     
  7. Roger Mathus

    Roger Mathus Supporting Actor

    Joined:
    Sep 1, 1997
    Messages:
    549
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    110
    Location:
    Central Oregon
    Real Name:
    Roger Mathus
    I also find that I need to hit re-load two to three times most of the time. I am using Netscape 4.77. It took two days before I could load the message from Ron at the top of chat room. A fix to this problem would be welcome. It happens on both my office PC using T1 line and also at home using 56kb modem connected at about 50 kb.

    The T1 connection is via psi.net and the dial-up is Exodos.
     
  8. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,220
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Roger:

    That is so weird. If I remember right you had trouble with vBulletin before. How do the AVS Forums act? What about vBulletin.com itself?

    I am using 4.77 on a PC running Windows XP and before that Windows ME and 98 with no loading problems at all. In fact Netcape loads up faster than IE 6.0 does with XP.

    I wish I could replicate the problem.

    Parker
     
  9. Margo

    Margo Agent

    Joined:
    May 13, 1999
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm running Netscape 4.61 using Win98. Before this upgrade I would occasionally have to hit reload when trying to read messages and the page would properly reload. Now, no matter how many times I hit reload it still will not load the whole page. I have to go back and re-hit the message link in order to get the page to reload (and yes, I have the "every time" button selected). Not willing to give up Netscape. [​IMG]
     
  10. Patrick Sun

    Patrick Sun Studio Mogul

    Joined:
    Jun 30, 1999
    Messages:
    38,779
    Likes Received:
    493
    Trophy Points:
    9,110
    I've given up on Netscape/HTF and now have been using MS Internet Explorer to access the HTF with the new VBulletin software. No big deal.
     

Share This Page