Need help with an iScan Pro

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by PaulXH, Sep 14, 2002.

  1. PaulXH

    PaulXH Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    I have the iScan Pro and I have it hook to a Mitsubishi WS-65809 TV. I have a Tivo going out to my Sunfire TGIII, then I have the S-Vid OUT going into the iScan. I am using a better cable "break out" to go to my Component 1 input on my TV. The picture I have is saturated in blue. His anybody else seen this??? HELP!!!!!!!!!!!
     
  2. Eric-S

    Eric-S Stunt Coordinator

    Joined:
    Jan 3, 2000
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    First, make sure your component cables are connected properly and are not mixed up. Also, make sure you have the unit set for component output and not RGB (If you are using component)

    That's a good place to start.


    Eric
     
  3. PaulXH

    PaulXH Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Thanks, I have try both of these. I have tried two different cables, I'm starting to think I have a bad unit.


    paul
     
  4. MarkRoberts

    MarkRoberts Stunt Coordinator

    Joined:
    Oct 20, 2002
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Paul,
    Have you contacted silicon image about this they may of had other units w/ the same problem. Also if you go to www.siimage.com to the faq page there is a detailed page on output cables perhaps the better cables pin to bnc/rca configuration differs from the iscans? I wouldn't think this is the case but anything is possible. I noticed your tv isn't listed under their compatible devices page but a good number of mits tvs are. is your tv a older model? I trust you have tried the sat. and hue controls. I would verify the vga pin to bnc/rca orientation using the faq page I mentioned and a call to better cables. Then contact silicon image. Let us know what you find out. Good luck.
     

Share This Page