My toshi is driving me crazy, help!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by GregZ, Oct 15, 2002.

  1. GregZ

    GregZ Agent

    Joined:
    Jul 9, 2002
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok cable guy installs a HD receiver, great. I switch on the TV, its in torch mode. Ok, no prob, I already set Preference for my DVD, so I put the HD Colorstream 2 on Preference - its totally different from my DVD Preference. Ok, no prob, change values to same and DVD and... IT DOESNT SAVE THEM!!! If I go to a preset mode like Movie, it makes my DVD default MOVIE. It also doesnt remember the pic size setting for TV. Do I have to change it every time I turn on my TV. Will this go away if I go through my receiver??
    Please help, I'm about to kick my set!!!!
    Greg
     
  2. GregZ

    GregZ Agent

    Joined:
    Jul 9, 2002
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its a 50HDX82, by the way
    Greg
     
  3. Jack Briggs

    Jack Briggs Executive Producer

    Joined:
    Jun 3, 1999
    Messages:
    16,738
    Likes Received:
    129
    Trophy Points:
    0
    The Tosh might only save a single memory preset, so that means you'll have to readjust the picture when switching inputs. And the picture values you arrive at for DVD will differ from the values for HD. Connecting through the receiver won't make any difference.
     
  4. JohnnyG

    JohnnyG Screenwriter

    Joined:
    Dec 18, 2000
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What you have to do is start from 'Movie' mode, change the values, then select 'Save Preference'. The TV has seperate setting memories for TV, ColorStream1 and ColorStream2. Video1/2/3 share one memory.

    I've always thought there was a bug in the system that would make the settings jump around, so I've always set all inputs to Preference.

    It does not remember the TheaterWide setting based on the input, unfortunately.
     
  5. GregZ

    GregZ Agent

    Joined:
    Jul 9, 2002
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The problem is, in colorstream 2, I'll make changes, save them as preferance and if I go to any other input and come back to colorsteam 2, it has reset my saved preferances!
     

Share This Page