1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

Mixing Paradigm Studio and Monitor Line

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Ken Custodio, Jun 24, 2002.

  1. Ken Custodio

    Ken Custodio Second Unit

    Joined:
    Dec 5, 2001
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    110
    I was all set to upgrade my Paradigm Monitor9, CC370, Adp 170's with Studio 100's, CC center, and Studio 20's. When the guy I usually buy from at my local dealer said go ahead and buy the Studio 20's and the Center. But wait a month or two and he would most likely be able to get me a great deal on the Studio 100's. He said the Paradigm rep was just there a few days ago...that's all he would say.

    My question is would the studio CC center speaker be too bad of a mismatch with my Monitor 9's while I wait to for the deal on the 100's? I know I sure won't mind waiting and splitting up the cost of the speakers for a month or two.
     
  2. John Garcia

    John Garcia Executive Producer

    Joined:
    Jun 24, 1999
    Messages:
    11,571
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NorCal
    Real Name:
    John
    If it's only a month or two, you will be fine. You will notice it, but it will be worth it when the 100s come in. [​IMG] If he can get you a great deal on the 100s then, why not just get a great deal on all of them then? The Studio line is being updated, so that may be why he can get you a deal.
     
  3. Barry BB

    Barry BB Stunt Coordinator

    Joined:
    Nov 28, 2001
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you use the 20's for your mains until you get the 100's then you will not have a mismatch with the center. Maybe this isn't feasible to use towers as surrounds but I thought that I would throw it out as a suggestion.
     

Share This Page