Missing signature link?

Bill McA

Producer
Joined
Oct 18, 2000
Messages
5,969
Reaction score
0
Points
0
Can anyone tell me why signature link no longer appears in any of my posts?
I went into my Bio settings and the url is still there and it shows up correctly in the little 'preview' window, but not in my posts....
Anyone....
[Edited last by Bill McA on November 02, 2001 at 11:13 AM]
 

Rob Gillespie

Producer
Joined
Aug 17, 1998
Messages
3,632
Reaction score
5
Points
0
Are you sure the signature box is ticked when you post?
 

Bill McA

Producer
Joined
Oct 18, 2000
Messages
5,969
Reaction score
0
Points
0
Thanks Rob....that was the problem!
Odd, but I never had to click this box before.....my sig always showed up automatically!
Thanks again!
------------------
DVDBeaver & My DVD Collection
 

Parker Clack

Schizophrenic Man
Moderator
Joined
Jun 30, 1997
Messages
12,227
Reaction score
88
Points
9,110
Location
Kansas City, MO
Real Name
Parker
Bill:
You need to check out your preference setting. Your cookie is probably screwed up and you need to save a new one but try going to the preference page and making sure that all the options, like having your signature automatically included when you post, are enabled. If they do not hold for you follow the directions on this preference page about deleting and saving a new cookie and this should fix the problem for you.
Parker
 

Forum Sponsors

Staff online

Forum statistics

Threads
343,697
Messages
4,687,330
Members
141,002
Latest member
Super Chief