Lost HD local channels! Help!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Richard_E, Apr 23, 2002.

  1. Richard_E

    Richard_E Agent

    Joined:
    Dec 7, 2001
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I went into the setup menu and re-scanned for local channels and it's now not picking up any of the digital signals. I'm using a Hughes HD Sat box. It's been working fine and I haven't changed anything.

    Suggestions?
     
  2. Richard_E

    Richard_E Agent

    Joined:
    Dec 7, 2001
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can't believe I got more posts over at HomeTheaterSpot.com.

    For anyone that is interested, this problem was NOT unique to myself. Apparently DirecTV pushed out an upgrade two nights ago that cleared the zip code in the "local" information of your receiver setup data. The result - no OTA locals.

    Upon advice from folks on the other forum, I found out where to change that for my Hughes Receiver, added my zip code, and ta da....local channels in HD again.

    Cheers.

    -richard
     
  3. Ralph Summa

    Ralph Summa Supporting Actor

    Joined:
    Nov 6, 2001
    Messages:
    715
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Richard,

    I lost all of my SD and HD locals but getting them back was as easy as checking them off in my channel list. Other users had to put in their zip code and re-scan. Some people lost the ability to choose between gray and black sidebars. I haven't checked yet.

    Ralph
     

Share This Page