Just got PLV-Z1, light blob?

Discussion in 'Displays' started by Rob||Kur||, Jan 10, 2004.

  1. Rob||Kur||

    Rob||Kur|| Stunt Coordinator

    Joined:
    May 9, 2003
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Just got the projector yesterday and LOVE IT. I watched Finding Nemo with a bunch of friends yesterday and we were all amazed by how good it looked just on a blank wall. MUCH better than my Sony 53" Hi-scan TV was.

    A problem that I noticed, and I'm not sure if it was there from the get-go, but it's possible... was a light "blob" in the upper left. The image I have up is about 110" or so, and the blob is probably 6-7" in diameter. On a black background, it appears dark grey, so it's not terribly noticeable by most people, but I know it's gonna bother me like crazy if it stays.

    I don't think it's dead pixels, because it's uneven.

    What it did look like was a spot. I tried wiping the lens gently with a dry cloth, but that didn't do the trick. I'm going to try to find some lens cleaner, but I can't see how that would make a huge difference from plain wiping.

    Any ideas? I'd hate to have to send it in for warranty repair ALREADY.
     
  2. JunoVazquez

    JunoVazquez Stunt Coordinator

    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Have it replaced.
     
  3. Eric Samonte

    Eric Samonte Screenwriter

    Joined:
    Mar 31, 1999
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    0
  4. Rob||Kur||

    Rob||Kur|| Stunt Coordinator

    Joined:
    May 9, 2003
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Thanks, it's nice to see that someone's helpful on here. [​IMG]
     
  5. Eric Samonte

    Eric Samonte Screenwriter

    Joined:
    Mar 31, 1999
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    0
    "Ask and you shall receive."
    Always is nice to help out an HTF member.....
     

Share This Page