Is the Sony VPL-HS10 DVI/HDCP Compatible?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Luke_Y, Jan 25, 2003.

  1. Luke_Y

    Luke_Y Second Unit

    Joined:
    Aug 20, 2001
    Messages:
    424
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is the Sony VPL-HS10 DVI/HDCP Compatible? I know it has a DVI input but is it HDCP compatible?
     
  2. Greg Schwabacher

    Greg Schwabacher Stunt Coordinator

    Joined:
    May 31, 1999
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes. I'll have to search around for "proof," though.
     
  3. stevie v

    stevie v Auditioning

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    YES it is dvi-d w/hdcp
    avman.[​IMG]
     

Share This Page