Integra Research RDC-7 HELP!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by David Schamis, Sep 1, 2001.

  1. David Schamis

    David Schamis Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 21, 1999
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    I finally pulled the trigger on the RDC-7, and have one problem ...
    I CAN'T GET THE MULTI-CHANNEL TO WORK!
    I have a Sony Multi-Channel SACD player (555ES) into the provided 25 pin connector, and I'm getting no sound.
    I have selected "Multichannel - ON" in the menu for the component I'm using, and I have tested the SACD output on other inputs - for some reason the multi-channel seems to be dead!
    Anyone have any ideas - I'm sure I'm not doing something that is completely obvious, but its driving me crazy!
    Thanks,
    David
     
  2. David Schamis

    David Schamis Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 21, 1999
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    I'm dying here - someone help!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  3. Stephen Dodds

    Stephen Dodds Second Unit

    Joined:
    Aug 29, 1998
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Try www.avsforum.com in the Audio section. There are a few fellow owners there.
    Steve
     
  4. David Schamis

    David Schamis Stunt Coordinator

    Joined:
    Jul 21, 1999
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    I figured it out!
    On the upgraded models of the RDC-7, you need to push the AUDIO button to toggle to the MULTI mode - this is only disclosed in the supplemental manual.
    All's well that ends well!
    David
     

Share This Page