I just grabbed a Pronto Neo...

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Rob Robinson, Jan 12, 2002.

  1. Rob Robinson

    Rob Robinson Second Unit

    Joined:
    Aug 8, 2001
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    Picked one up last night, using it for my:

    TV- tosh 40H80

    DVD - jvc x65

    Sat/Pvr- Dish 501

    Receiver- HK AVR 110

    I love it! I am 95 percent done with programming- I'm now in the testing/usability assessment phase. Since I'm an interactive lead at work, I decided to treat this like I would a real "interactive" project- nice flowchart, design on paper, implement, test, refine, publish.

    In lot's of ways, neoedit seems familiar- programming macros is reminsicant of action script in flash.

    at any rate, I was up untill 8:30 am last night programming, and the GF loves the lack of clutter.

    the one thing that would make it PERFECT- does anyone hvae discreet power and pic size codes for a Tosh 40H80? Remote central is of no help here (though it's an otherwise excellent resource).
     
  2. Andrew V

    Andrew V Stunt Coordinator

    Joined:
    May 11, 2000
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    The older model Toshiba TVs do not have discrete ON and OFF Codes.
     
  3. Rob Robinson

    Rob Robinson Second Unit

    Joined:
    Aug 8, 2001
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    Andrew-

    I can deal without discreet power, but is there a discrete way to toggle between theaterwide and full?
     
  4. David Ely

    David Ely Supporting Actor

    Joined:
    Sep 1, 1998
    Messages:
    753
    Likes Received:
    0
    As far as I know, your set doesn't support any discrete codes.
     
  5. Andrew V

    Andrew V Stunt Coordinator

    Joined:
    May 11, 2000
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Actually- There are Codes for the TheaterWide and Full picture modes but I’m not sure if you can use them with the Neo. The codes were made for the Pronto.
     
  6. Rob Robinson

    Rob Robinson Second Unit

    Joined:
    Aug 8, 2001
    Messages:
    294
    Likes Received:
    0
    Is the pronto config XML based like the Neo is?

    I have a hunch soon enough, anything the pronto can do, the Neo should be able to handle.
     

Share This Page