How to access Pioneer Elite 510HD service menu?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by PaulKH, Oct 21, 2001.

  1. PaulKH

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone know how to access the Pioneer Elite's service menu? Thanks.
     
  2. DougRuss

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  3. PaulKH

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Doug thanks a million... great site.
     
  4. Jose S.

    Joined:
    Jul 15, 1999
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm gonna get myself in trouble with all this info...
     
  5. PaulKH

    Joined:
    Oct 3, 2001
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hehe Jose - I know what you mean. I'm gonna go REAL SLOW, and not do the PHYSICAL tweaking (with screw drivers), just the stuff with the remote for now.
     
  6. Jose S.

    Joined:
    Jul 15, 1999
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah, right Paul!!! [​IMG]
     

Share This Page