Help with sub inputs

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Josh Dial, Jan 24, 2002.

  1. Josh Dial

    Josh Dial Cinematographer

    Joined:
    Jan 2, 2000
    Messages:
    2,967
    Likes Received:
    221
    Trophy Points:
    4,110
    Real Name:
    Josh Dial
    On the back of my sub, I have two (three if you include the high level) inputs. One is marked "input" and the other is marked "crossover input".

    Which one should I use and what is the difference?

    cheers!

    Josh
     
  2. ColinM

    ColinM Cinematographer

    Joined:
    Dec 9, 2001
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you're using te RCA from the rec's sub output use the crossover input.

    That way you will bypass the sub's built in crossover. No need to wory about the xover setting, and you won't be running 2 filters in a row. (Rec's and the sub's)

    - CM
     
  3. Josh Dial

    Josh Dial Cinematographer

    Joined:
    Jan 2, 2000
    Messages:
    2,967
    Likes Received:
    221
    Trophy Points:
    4,110
    Real Name:
    Josh Dial
    Thanks Colin, that's what I had thought (and have been doing for two years) but I never really researched it, so I saught out the experts [​IMG] Thanks again!
    cheers!
    Josh
     

Share This Page