HELP!! stuck in Syberia......

Discussion in 'Gaming' started by John Doran, Aug 20, 2003.

  1. John Doran

    John Doran Screenwriter

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    1,330
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    110
    ok. i am in the room in the train with the shelves and pedestal, and when i go to leave the room and walk to the front of the train, i can't - i leave the room, but then immediately when the next screen loads, i automatically turn around and walk back into the room i just left...

    am i missing something? or is this a glitch in the game?

    can someone help me?

    thanks.
     
  2. Morgan Jolley

    Morgan Jolley Lead Actor

    Joined:
    Oct 16, 2000
    Messages:
    8,818
    Likes Received:
    122
    Trophy Points:
    9,110
    It's a glitch. GameFAQs.com might have some helpful info.
     
  3. Ted Lee

    Ted Lee Lead Actor

    Joined:
    May 8, 2001
    Messages:
    8,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. Morgan Jolley

    Morgan Jolley Lead Actor

    Joined:
    Oct 16, 2000
    Messages:
    8,818
    Likes Received:
    122
    Trophy Points:
    9,110
    Are you playing the X-Box version? This glitch is in that version and there's no way to patch it.
     
  5. Ted Lee

    Ted Lee Lead Actor

    Joined:
    May 8, 2001
    Messages:
    8,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    oops..sorry guys. i thought you were talking about the pc version. :b
     
  6. John Doran

    John Doran Screenwriter

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    1,330
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    110
    well, after i reloaded the game at an earlier point and went to the same place, it started doing it again, but somehow i managed to wiggle the controller while frantically pushing "run" in precisely the right way to have kate skip out of the sticking point.

    and after being afraid it would keep happening, it didn't - the game just started working properly again, just as arbitrarily as it had stopped.

    except that the game locked up for each of the next two cutscenes in 1080i....

    so now i'm just playing in 720p, 4:3 aspect ratio be damned.
     

Share This Page