Help in setting up Dennon 3802

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by LouieB, Sep 26, 2002.

  1. LouieB

    LouieB Auditioning

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have connected my new Dennon 3802 to my Sony Wega 36xbr using both componet video and s video cables.Video signal is provided via catv thru a Scientific Atlanta tuner to the TV via F video cable passing thru VCR. PROBLEM! When I go to
    "setting up the system" the Dennon manual states to press set up button on remote to provide "System set up" menu.I press the button nothing happens! Where do I go for help to get started ---
     
  2. Jeff Gatie

    Jeff Gatie Lead Actor

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,531
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Just in case you may not have, make sure you select the AMP/RECEIVER button (AMP will apear in the window) before selecting the setup menu. You may have inadvertently chose another mode (TV, DVD etc.).
     
  3. JohnVB

    JohnVB Stunt Coordinator

    Joined:
    Aug 16, 2002
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I also thought I'd mention that you need to set your TV to use the svideo input. The On-Screen Display doesn't work through the component video on the 3802.

    - bones
     
  4. Jeff Gatie

    Jeff Gatie Lead Actor

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,531
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    John VB,

    Good point! I often forget this when I want a quick audio tuneup from my Avia disk and I see no OSD from the Denon. A quick switch to S-Video and all is well.
     

Share This Page