HCA 855 bridging

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Mike Nep, May 21, 2002.

  1. Mike Nep

    Mike Nep Stunt Coordinator

    Joined:
    Apr 12, 2002
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can you bridge two channels on a parasound 855? Also, would I be better off just bi-wiring two of the channels instead?
     
  2. Mike Nep

    Mike Nep Stunt Coordinator

    Joined:
    Apr 12, 2002
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey, thanks everyone for answering! NO, seriously someone has to know the answer to this. Be a friend.
     
  3. Ken Custodio

    Ken Custodio Second Unit

    Joined:
    Dec 5, 2001
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't think you can bridge two channels of the amp, but you can bi-amp the two.

    There was a recent thread of how to do this in the past week or so.
     

Share This Page