Forum seems a bit buggy today.

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Keith Mickunas, Jan 5, 2002.

  1. Keith Mickunas

    Keith Mickunas Cinematographer

    Joined:
    Dec 15, 1998
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    I've had a couple strange occurences that may be worth reporting. First earlier today I replied to a post and when I hit the submit button, and I got an error stating the post didn't exist. I went back to the hardware forum and the post was still there, and I was able to add a reply that time. Then just a minute ago I was reading a topid in the hardware forum, hit the back button on my browser and was told the forum didn't exist. So I went to the top of the page and hit the link to the hardware forum and it went there with no problem. This is the first time I've seen anything like this here.

    For the record I'm running Mozilla (0.9.4 earlier today with the first bug, 0.9.7 now) under SuSE 7.3.
     
  2. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,214
    Likes Received:
    58
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Keith:

    That is an issue with vBulletin and Netscape that they are still working on. Fortunately, it doesn't occur that often.

    Parker
     
  3. Keith Mickunas

    Keith Mickunas Cinematographer

    Joined:
    Dec 15, 1998
    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    0
    Thanks for the info. Fortunately it doesn't really mess things up, except for that one reply I lost. Hopefully they'll find a fix soon.
     
  4. Zack_b

    Zack_b Extra

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    someone please help me asap!!!!!im new to the forum and i can reply to any forum put everytime i try to post it takes me to the "not have access screen!!!what can i do???
     
  5. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,214
    Likes Received:
    58
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    You have to wait for Ron to give you access to the forum first.

    Parker
     

Share This Page