Did I fry my DVD rom

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Gerald LaFrance, Sep 24, 2002.

  1. Gerald LaFrance

    Gerald LaFrance Supporting Actor

    Joined:
    May 28, 2002
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Location:
    Earth
    Real Name:
    Gerald LaFrance
    Hi I just received my new program that converts DVD into 3-D called 3D plus from Edimensional. I installed the program and got it to work but noticed it was running slow so I wanted to check the resolution (it said to hit esc key) I did that then the computer froze up so I turned the computer off.
    when I booted back up the DVD rom didnt work, kept saying no disc in e drive, so I uninstalled the Power DVD program and reinstalled no luck same thing I think when I shut down I fried something in the DVD rom?? [​IMG] :b
     
  2. Jeff Kleist

    Jeff Kleist Executive Producer

    Joined:
    Dec 4, 1999
    Messages:
    11,267
    Likes Received:
    0
    you probably hosed the DVD-ROM driver

    Go into device manager, remove the DVD-ROM drive and reboot
     
  3. Gerald LaFrance

    Gerald LaFrance Supporting Actor

    Joined:
    May 28, 2002
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Location:
    Earth
    Real Name:
    Gerald LaFrance
    I found out the problem the config.sys file got wiped out in DOS, and I dont like my only solution!![​IMG]
     
  4. Jeff Kleist

    Jeff Kleist Executive Producer

    Joined:
    Dec 4, 1999
    Messages:
    11,267
    Likes Received:
    0
    Are you sure that's the problem?
    Windows 98 doesn't require a config.sys
     
  5. Gerald LaFrance

    Gerald LaFrance Supporting Actor

    Joined:
    May 28, 2002
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Location:
    Earth
    Real Name:
    Gerald LaFrance
    Hi Jeff Im runnin Win ME not 98! and the line thats missin,
    DEVICE=c:cdromOakCdRom.SYS /D:IDECD000
    without it it does not recognize the drive.
    I got a lil help from my Father! he sent over the file!
    and explained what happened! THNX for your responce tho
    Do you play F4 SP3?? and how far is havertown from phila??[​IMG]
     
  6. Jeff Kleist

    Jeff Kleist Executive Producer

    Joined:
    Dec 4, 1999
    Messages:
    11,267
    Likes Received:
    0
    F4 SP3? If I knew what that was.... [​IMG]
    It's about 4 mi from the west border of Philly
     
  7. Gerald LaFrance

    Gerald LaFrance Supporting Actor

    Joined:
    May 28, 2002
    Messages:
    510
    Likes Received:
    0
    Location:
    Earth
    Real Name:
    Gerald LaFrance
    Hi F4 SP3 is Falcon 4 Super Pack 3 its a F-16 simulator!! cheers
     

Share This Page