Database/thread index glitch?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Kevin P, Apr 16, 2002.

  1. Kevin P

    Kevin P Screenwriter

    Joined:
    Jan 18, 1999
    Messages:
    1,439
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I posted a reply in this thread and after I clicked Submit the server didn't respond. A few minutes later I went in and saw my post did get into the thread, but the "last post" information on the thread list (in Computers & HTPC Area) didn't get updated.
    Did the database hiccup?
    KJP
     
  2. Kevin P

    Kevin P Screenwriter

    Joined:
    Jan 18, 1999
    Messages:
    1,439
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Update: A couple more posts to the thread later, the last posted by info is correct but the reply count is off by 1. There are 4 replies but the count shows 3.
     
  3. Cees Alons

    Cees Alons Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jul 31, 1997
    Messages:
    19,412
    Likes Received:
    312
    Trophy Points:
    9,110
    Real Name:
    Cees Alons
    That's the pipeline aspect of the software.
    All will be well in the end [​IMG] [​IMG].
    Cees
     
  4. Parker Clack

    Parker Clack Schizophrenic Man
    Moderator

    Joined:
    Jun 30, 1997
    Messages:
    12,216
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Kansas City, MO
    Real Name:
    Parker
    Ah....hiccups. I imagine that is what happened. I plan on doing some forum maintenance later on tonight. That should fix the problem.

    Parker
     

Share This Page