:Cue Cat Scanner Help!

Discussion in 'Computers' started by Chas_Michael, Jan 25, 2004.

  1. Chas_Michael

    Chas_Michael Second Unit

    Joined:
    Dec 12, 2000
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    My previous PC died and I lost everything. I have my :Cuecat scanner and it was set up to scan DVD's into DVD Profiler, unfortunetly I no longer have the download to make the :Cuecat work this way...Can anyone help me on this?
     
  2. Eric Brunton

    Eric Brunton Agent

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    I smell thread movement.

    Soon your thread will be moved to a galaxy far, far, away...
     
  3. Kevin Golding

    Kevin Golding Stunt Coordinator

    Joined:
    Sep 6, 2001
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    If you're using the latest version of DVDProfiler (v2.2), you don't need the Catnip software. When you get to the add DVD screen, click on Plugins -> Barcode Scanner -> Scan. Works like a charm. [​IMG]
     
  4. Chas_Michael

    Chas_Michael Second Unit

    Joined:
    Dec 12, 2000
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    Thanks for your help...but, I no longer have the cue cat CD software disc...Is there anyway to download it somewhere? All i have is the Cue Cat Scanner...I'm lost[​IMG]
     
  5. TonyD

    TonyD Who do we think I am?
    Supporter

    Joined:
    Dec 1, 1999
    Messages:
    17,239
    Likes Received:
    443
    Location:
    Disney World and Universal Florida
    Real Name:
    Tony D.
    chas in the post right above your last one it says

    so i would guess maybe try that.
     
  6. Chas_Michael

    Chas_Michael Second Unit

    Joined:
    Dec 12, 2000
    Messages:
    441
    Likes Received:
    0
    THANKS!!!! It Worked! I love this place[​IMG]
     

Share This Page