CSI problem last night!

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by HerbT, Jan 28, 2003.

  1. HerbT

    HerbT Auditioning

    Joined:
    Nov 12, 2002
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't know whether to complain to CBS, WFMY, or Time-Warner. Last night I started watching CSI-Miami in HiDef. It was a beautiful, crisp picture; but every 30 seconds something disturbed the picture! An artifact would pop up in the middle, or brief bar across the bottom, or black screen for a second. After 8 minutes we had to swap to the SD broadcast. Has anyone else had this problem, or did anyone else around Winston-Salem, NC, have the same experience last night???
     
  2. Paul W

    Paul W Second Unit

    Joined:
    Dec 17, 1999
    Messages:
    459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Didn't notice anything wrong. Must have been local.
     
  3. Patrick Sun

    Patrick Sun Studio Mogul

    Joined:
    Jun 30, 1999
    Messages:
    38,761
    Likes Received:
    485
    Trophy Points:
    9,110
    I vote local as well because the episode looked pretty solid in Atlanta.
     
  4. Erik_C

    Erik_C Stunt Coordinator

    Joined:
    Jun 15, 2000
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No problems with it via OTA HD in Washington, DC.
    -Erik
     
  5. MikeAlletto

    MikeAlletto Cinematographer

    Joined:
    Mar 11, 2000
    Messages:
    2,369
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I wasn't watching hidef but I had some problems like initially with just the normal feed. But they disappeared after the first commercial break.
     

Share This Page