1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

Computer Hook Up

Discussion in 'Beginners, General Questions' started by BradStoodley, Apr 3, 2003.

  1. BradStoodley

    BradStoodley Auditioning

    Joined:
    Mar 2, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    I can't seem to find any information on hooking up my computer to my HT. I've been told this is possible, but I have no idea how, and no idea where to find information on it. FYI, I have a Panasonic SA-HE100 reciever, Fluance AV-HTB speakers, Panasonic A310 DVD player, and a Panasonic 32" TV. I really want to run my computer through for music purposes mainly (cause my DVD won't take CD-R's) Please Help!! Thanks all.

    Brad
     
  2. Carl Johnson

    Carl Johnson Cinematographer

    Joined:
    May 6, 1999
    Messages:
    2,259
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    1,610
    Real Name:
    Carl III
    What kind of outputs do you computer have?
     
  3. BradStoodley

    BradStoodley Auditioning

    Joined:
    Mar 2, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry! That was kind of dumb!! My computer outputs are 1/4". So I imagine I need a 1/4" to RCA..... will this work?
     
  4. Carl Johnson

    Carl Johnson Cinematographer

    Joined:
    May 6, 1999
    Messages:
    2,259
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    1,610
    Real Name:
    Carl III
    yep, assuming you're trying to sound from your CPU to the home theater that will do the trick.
     
  5. Jeremy Scott

    Jeremy Scott Second Unit

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Messages:
    292
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i do the same thing, the only thing i dont like about doing this is it plays everything thought the ht system, inlcuding AOL sounds. I just do it for my mp3's, until i get a new dvd/mp3 player for hts.
     
  6. sam_canavo

    sam_canavo Stunt Coordinator

    Joined:
    May 11, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Jeremy
    Just go into sounds settings and and set it no sounds. The only thing you will hear is the program your running,mp3s,power dvd, media player etc.
     

Share This Page