Arrg! I broke my DishPlayer with new hard drive

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Bob McElfresh, Feb 26, 2001.

  1. Bob McElfresh

    Bob McElfresh Producer

    Joined:
    May 22, 1999
    Messages:
    5,182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I bought a 40 G Maxtor hard drive and followed the instruction to swap out the old one.
    The system boots up and then announces it has to check the WebTV site for an update. The modem dials and the "CONNECT" light on the front stays on for about 20 minutes. Then disconnects and announces "There was a problem" and gives me a "RETRY" button.
    Thats it. I did this 7 times and it failed each time.
    I found the service announcement about DishPlayers not liking to take an initial DL of software with a Dual LNB. But my error does not match the error described in the bulletin. It also does not respond to the Off-Option-611-On sequence designed to do a full-reset as described in the bulletin after hooking it up to a single LNB dish.
    Any advice (other than putting the old hard drive back in?)
     
  2. Robert_J

    Robert_J Lead Actor

    Joined:
    Aug 22, 2000
    Messages:
    8,303
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    9,110
    Location:
    Mississippi
    Real Name:
    Robert
    Currently the WebTV servers are down so the only way to "upgrade" is to clone the drive with your original. More info can be found in the Dishplayer/UltimateTV forum at www.dbsforums.com
     
  3. Bob McElfresh

    Bob McElfresh Producer

    Joined:
    May 22, 1999
    Messages:
    5,182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Robert: Thank you so much for that information. I went home at lunch and put the original HD back in and the system came up fine. What a relief.
    Also, thanks for letting me know DBDFourm is back up. I stopped going by several months ago when the fourms were down.
     

Share This Page