Anyone have an Asus mobo with MYLOGO?

Discussion in 'Computers' started by Vince Maskeeper, May 13, 2003.

  1. Vince Maskeeper

    Vince Maskeeper Producer

    Joined:
    Jan 18, 1999
    Messages:
    6,499
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is a neat feature which lets you edit the BIOS logo. I'd like to do this on mine- in the neverending quest to make it more like a standalone DVD player... but I noticed something I wondered if anyone could help me with.

    The BIOS goes to the MY logo, and then goes back to POST info (various text on screen telling you what's loading, testing, etc.) and then to winxp splash. I've noticed that many other systems (Dell for example) can enable their logo to stay on screen until the win splash, and never display any of this text. Does anyone know if there is a way to do this for these ASUS boards?

    I checked bios, but saw nothing that looked like what I was seeking.

    Any thoughts?
     
  2. Jeff Savage

    Jeff Savage Second Unit

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    386
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Vince -

    You may want to check out this site ABX (Asusboards) forum You can go crazy with all the hacks etc.. posted there.

    Laters,
    Jeff
     
  3. Bill Wise

    Bill Wise Agent

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Vince,

    I'm going by memory, but it seems like there is a BIOS option called "Quick POST" or maybe "Silent POST" that is what your looking for. My recollection is that the description in the BIOS isn't indicative of the function.

    Good Luck,

    Bill
     
  4. Eric Samonte

    Eric Samonte Screenwriter

    Joined:
    Mar 31, 1999
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have an Asus P4266 ad it has that thingy, though I never got around to making my owm logo....
     
  5. Chad Ellinger

    Chad Ellinger Second Unit

    Joined:
    Jun 18, 2000
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My Asus board (A7N8X Deluxe) has a "POST Complete Report" option under the "Advanced" section. You might try disabling that.
     

Share This Page