Another Madden question for PS2

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Jeff Adams, Sep 18, 2002.

  1. Jeff Adams

    Jeff Adams Screenwriter

    Joined:
    Dec 13, 1999
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    0
    I am playing my franchise in pro mode right now, but it is too easy against the ai so I want to start my franchise over and play it in all-pro mode. Is there a way to start over but keep my roster how it is?
     
  2. PatB

    PatB Stunt Coordinator

    Joined:
    Feb 23, 2000
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    I think that you can change the settings on the main menu, overwrite the settings that you are using now (pro to all-pro) and then just load the franchise as usual along with the new settings. And there you go.
    I'm only on week 5 of my franchise but I've tweaked the settings a few times and just overwritten them and continued on.
     
  3. Jeff Adams

    Jeff Adams Screenwriter

    Joined:
    Dec 13, 1999
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    0
    Pat, what kind of settings have you tweaked? What mode are you playing on?
     
  4. PatB

    PatB Stunt Coordinator

    Joined:
    Feb 23, 2000
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    I had to keep on changing the passing from quick to normal, turning down the background music and turning off remember player and formations.
    I'm also playing franchise mode.
    I just checked, I loaded my franchise, and then went to the settings menu there and under gameplay you can change the skill level and just go from there. You won't be able to start at week one without starting a new frachise but you can go from where you are and up the skill level.
     

Share This Page