After applying upgrade, Rotel RSP 1066 seems dead!!!

Discussion in 'AV Receivers' started by Ron Reda, Aug 16, 2003.

  1. Ron Reda

    Ron Reda Cinematographer

    Joined:
    Jul 27, 2001
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    I just completed the newest upgrade for the Rotel RSP-1066, flipped the dip switches back to the "off" position as per the instructions and attempted to power on the 1066...the blue light does not come on and the display is not lit. It appears as though it's dead! I'm really freaking out so any help would be GREATLY appreciated! The only thing I did differently this time than last time was that this time, I did not turn my amps off when doing the upgrade, but everything else in my system was turned off. Could that have something to do with it, perhaps there was a surge from the amps or something???
     
  2. Ron Reda

    Ron Reda Cinematographer

    Joined:
    Jul 27, 2001
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Can anyone help an audio-less fella???
     
  3. Andrew Pratt

    Andrew Pratt Producer

    Joined:
    Dec 8, 1998
    Messages:
    3,806
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. Ron Reda

    Ron Reda Cinematographer

    Joined:
    Jul 27, 2001
    Messages:
    2,276
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Andrew,

    I was just trying to cover all bases to see if any of the experts here had any additional suggestions.

    Thanks for all of your help at the other thread...
     

Share This Page