Accessing service menu on Samsung TV?

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by Rain, Nov 16, 2001.

  1. Rain

    Rain Producer

    Joined:
    Mar 21, 2001
    Messages:
    5,015
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The title says it all. Anyone know how to do it?
    ------------------
    [​IMG]
    "Imagine all the people, living life in peace..." - Imagine by John Lennon
     
  2. Kimmo Jaskari

    Kimmo Jaskari Screenwriter

    Joined:
    Feb 27, 2000
    Messages:
    1,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmm, I used to know this.
    You need to hit four separate buttons on the remote in quick succession with power off.
    Otherwise try a search over at Google Groups - http://groups.google.com
    You can find just about anything you need to know over there, an amazing resource.
    ------------------
    /Kimmo
     
  3. Sean Conklin

    Sean Conklin Screenwriter

    Joined:
    Oct 30, 2000
    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Rain, I tried to do a search here on the HTF, but cannot find anything.
    There was a thread here less than a month ago which had a link to all TV brand service menu's, that is how I got the service menu info for my TV.
    Maybe the same guy will see this and bring the link.
    ------------------
    Sean
    "Self Realization....I was thinking of the immortal words of Socrates who said.......I drank what?"
     
  4. Rain

    Rain Producer

    Joined:
    Mar 21, 2001
    Messages:
    5,015
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone?

    A link?

    Something?

    Help!
     
  5. Kimmo Jaskari

    Kimmo Jaskari Screenwriter

    Joined:
    Feb 27, 2000
    Messages:
    1,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, I took my own advice and went to Google Groups. [​IMG]
    Tried: Mute-1-8-3-power yet?
    On some machines it is:
    display, menu, mute, power. Power off before pressing that combo.
    Just be careful so you don't foul things up. [​IMG]
     
  6. Rain

    Rain Producer

    Joined:
    Mar 21, 2001
    Messages:
    5,015
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Guess I could have gone there myself, huh?
    I'm intimidated by websites I've never been to. :b
    Thanks. [​IMG]
     
  7. errol

    errol Stunt Coordinator

    Joined:
    Dec 29, 1999
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi rain,

    Try this as well.

    * Power down

    * Press on the remote mute, one, eight, two, and power

    You should then see the service menu in the upper lefthand corner.

    * Use the volume/channel selectors to navigate through the menu.

    Thanks,

    Errol
     
  8. Rain

    Rain Producer

    Joined:
    Mar 21, 2001
    Messages:
    5,015
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks, errol.

    I'll try your idea...the first two suggestions didn't work.
     

Share This Page