911 HELP from Sony Receiver owners. 777es problem

Discussion in 'Archived Threads 2001-2004' started by MichaelS, Jun 5, 2001.

  1. MichaelS

    MichaelS Auditioning

    Joined:
    Mar 11, 2000
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I had a lady come and clean my disaster for a house. I left my equipment on for her and I thought everything would be ok. I get home that night and turn on my receiver and it starts flashing "PROTECTOR". The shoddy owners manual has no legend for error codes.
    One by one I checked every speaker connector... I checked the voltage in the outlet. Nothing.
    Please advise. I am at wits end!
     
  2. MichaelS

    MichaelS Auditioning

    Joined:
    Mar 11, 2000
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Back to the top... I hope someone has an easy answer because I don't want to have to box this thing up and do without for weeks. [​IMG]
     
  3. Mark Fontana

    Mark Fontana Stunt Coordinator

    Joined:
    Aug 26, 1999
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Real Name:
    Mark
    Double check that there are no shorts in the speaker wire... maybe a stray strand of wire near the terminals, etc.
    Could it be that the cleaning person sprayed an aerosol cleaner onto (potentially into) the top of the receiver, ran the vacuum cleaner over the speaker wires, or turned the receiver up really loud?
     
  4. JayM

    JayM Stunt Coordinator

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    I had the same problem, it was the speaker wire. They were touching which created a short, so the receiver went into protection mode.
     

Share This Page