-

Jump to content



Photo
- - - - -

Need help with my acurus A250


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 of 5 lotusing

lotusing

    Auditioning

  • 3 posts
  • Join Date: Apr 18 2013
  • Real Name:franco

Posted April 18 2013 - 05:03 PM

I just moved and when packing, someone lost the power cable to my amp. How do I shop for one? It has written on the back of the amp by the power cord outlet, 10a 110v and I have a cable from an older monitor that I don't use and it fits perfectly and is a 10amp 110v. Is this cable ok or do I need the exact cable for this amp?

Thanks



#2 of 5 schan1269

schan1269

    HTF Expert

  • 13,623 posts
  • Join Date: Jul 04 2012
  • Real Name:Sam
  • LocationChicago-ish/NW Indiana

Posted April 18 2013 - 05:21 PM

Is it a standard IEC like this?

 

http://www.amazon.co...ywords=iec cord

 

Most of those are 18awg. If this one has an AWG on it, below 18, then yes buy one. They are cheap anyway.



#3 of 5 lotusing

lotusing

    Auditioning

  • 3 posts
  • Join Date: Apr 18 2013
  • Real Name:franco

Posted April 18 2013 - 05:44 PM

Thanks for  the reply, that is the exact one that I have. I plugged it in briefly this morning and the on light was slightly flashing so I unplugged it. After you showed me that one I plugged it in again and now I have no power at all.



#4 of 5 lotusing

lotusing

    Auditioning

  • 3 posts
  • Join Date: Apr 18 2013
  • Real Name:franco

Posted April 18 2013 - 06:22 PM

I pulled the amp out and put it on my bench and plugged it again and this time it lite up but was flashing  like it was not getting a good connection.



#5 of 5 schan1269

schan1269

    HTF Expert

  • 13,623 posts
  • Join Date: Jul 04 2012
  • Real Name:Sam
  • LocationChicago-ish/NW Indiana

Posted April 18 2013 - 06:35 PM

I would buy another cord, preferably 14awg.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users