-

Jump to content



Photo
- - - - -

Denon receiver switches off while connecting a wire


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 of 4 OFFLINE   harikulaseka

harikulaseka

    Auditioning

  • 2 posts
  • Join Date: Feb 18 2013

Posted February 18 2013 - 11:09 AM

Hi All, I have my basement pre-wired and I was connecting the wires to the speakers and the receiver. I started off with the surround and center, no problem until now. When I started connecting the front, receiver keeps switching off when I connect one of the wires, The other wire (Front Left) didn't have a problem. The same receiver I had connected with Polk satellite speakers no problem. The problem is occurring with the paradigm speakers. Any suggestions/ideas why I have this problem.

#2 of 4 OFFLINE   schan1269

schan1269

    HTF Expert

  • 13,928 posts
  • Join Date: Jul 04 2012
  • Real Name:Sam
  • LocationChicago-ish/NW Indiana

Posted February 18 2013 - 11:14 AM

Cause you are doing this with the AVR on...quit doing that.

#3 of 4 OFFLINE   harikulaseka

harikulaseka

    Auditioning

  • 2 posts
  • Join Date: Feb 18 2013

Posted February 18 2013 - 11:17 AM

First time the receiver switched off, I connected the wire and then switched ON still same problem.

#4 of 4 OFFLINE   schan1269

schan1269

    HTF Expert

  • 13,928 posts
  • Join Date: Jul 04 2012
  • Real Name:Sam
  • LocationChicago-ish/NW Indiana

Posted February 18 2013 - 11:35 AM

What Paradigm? They only make 60 different speakers...not counting their subs and centers. Which model Denon? I ask cause it matters. And you are supposed to dis/connect speakers(and everything else) with the AVR "off" and unplugged from the wall anyway.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users