Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.


Photo
- - - - -

Adobe Audition Adio Hardware setup problem


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 of 2 OFFLINE   Kadebla

Kadebla

    Auditioning



  • 9 posts
  • Join Date: Aug 09 2012

Posted September 01 2012 - 02:59 AM

Hello everyone, I have used Adobe Audition 3.0 for recording for some time now and I've never had any problems. However recently I had to uninstall my sound card driver( I use a Asus Xonar D1 Audio). After downloading it again I cant get Adobe to work. The problem is I cant get both speakers to play. When I go to the audio hardware setup in Adobe, I get this in the output box: Stereo: L,Ls,C,Lb or Mono:L,R,Ls,Rs,C,Sub,Lb,Rb I can only select one of the options and therefore only one speaker works. If I select L, then I only get sound from the left speaker, R-right speaker etc. Can anyone help?:confused: Thanks

#2 of 2 OFFLINE   Adam Gregorich

Adam Gregorich

    Executive Producer



  • 15,153 posts
  • Join Date: Nov 20 1999
  • LocationThe Other Washington

Posted September 01 2012 - 07:37 AM

Melkor, I don't have the answer, to your question, but I moved your post here to the PC/HTPC area where it stands a better chance of getting answered.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users