Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

HMDI Splitter/Power Booster Stops working????


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 of 2 OFFLINE   block

block

    Auditioning



  • 1 posts
  • Join Date: Jun 26 2012

Posted June 26 2012 - 01:47 PM

I have a CE Labs HA4-3 HDMI Distribution Amplifier with the HDMI input from my receiver. The receiver gets a signal from both a DTV DVR and LG BLue Ray. The signal had been split via port 1 and 2 to a main and secondary TV respectively. THe main TV works fine, but now there is no signal to the secondary TV and the corresponding red-light on port 2 to the secondary TV no longer is on/lit up.. This signal had been working fine for over 2 years???? Why would there suddenly be a loss of signal from port 2? Should I simply try a different port (3 or 4)? Thanks!:)

#2 of 2 OFFLINE   Robert_J

Robert_J

    Lead Actor



  • 8,160 posts
  • Join Date: Aug 22 2000
  • Real Name:Robert
  • LocationMississippi

Posted June 26 2012 - 10:57 PM

Should I simply try a different port (3 or 4)?

That's always the first step. It will determine if your output port has gone bad.

Why would there suddenly be a loss of signal from port 2?

It's electronic. They go bad sometimes.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users