Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Problems with BFD 1124p


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 of 4 OFFLINE   BraveHeart123

BraveHeart123

    Second Unit



  • 271 posts
  • Join Date: Oct 05 2010

Posted April 02 2012 - 04:53 PM

I've been using BFD for equalising sub for over 8 months now. Last week i gave it a hard reset to factory defaults. During the reset, the display on BFD showed numbers changing quickly from 1 to 63 and preset defaulting to 1. This is normal behavior after resetting BFD, but another thing is abnormal. I try to use presets 4 and 5, which are by default Parameteric Equlaiser presets to be used and set manually. When I select any of these presets, all filters have flashing LEDs except first 3. And both presets are coupled and in Auto mode. I de-couple them and change the mode to PA, but it does not let me change filters from 4 to 12. When I bought it new, I simply used presets 4 and 5 without any problem. But after resetting the unit, it just won't let me change presets 4 and 5 and all the LEDs are flashing except the first 3. Any help???

#2 of 4 OFFLINE   Robert_J

Robert_J

    Lead Actor



  • 8,160 posts
  • Join Date: Aug 22 2000
  • Real Name:Robert
  • LocationMississippi

Posted April 03 2012 - 12:45 AM

I've never had that issue nor read about it. I suggest the BFD forum at HT Shack. Those guys are the BFD experts.

#3 of 4 OFFLINE   BraveHeart123

BraveHeart123

    Second Unit



  • 271 posts
  • Join Date: Oct 05 2010

Posted April 03 2012 - 01:04 AM

I followed the restting procedure mentioned in the BFD manual, do u think unplugging the power cord for 5 minutes would do the trick?? Anyone came across such issue, pls chime in.

#4 of 4 OFFLINE   BraveHeart123

BraveHeart123

    Second Unit



  • 271 posts
  • Join Date: Oct 05 2010

Posted April 03 2012 - 04:34 PM

Anyone who's been a victim of a hard reset??