Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

No hdmi inputs on tv


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

#1 of 6 OFFLINE   pfar

pfar

    Stunt Coordinator



  • 74 posts
  • Join Date: Nov 30 2009

Posted December 11 2011 - 12:42 PM

I have a 50" plasma Samsung tv. I was wondering if there was a kit or anything to be able to add an hdmi output Thanks

#2 of 6 OFFLINE   Gregg Loewen

Gregg Loewen

    Producer



  • 6,326 posts
  • Join Date: Nov 09 1999
  • Real Name:Gregg Loewen
  • LocationNew England

Posted December 11 2011 - 01:02 PM

what kind of inputs are on it ??

The Sonodome - circa 2001
The Newest Sonotube - circa 2001
Gregg's DVDs updated...sometimes
Lion Audio Video Consultants usually current


#3 of 6 OFFLINE   pfar

pfar

    Stunt Coordinator



  • 74 posts
  • Join Date: Nov 30 2009

Posted December 11 2011 - 01:11 PM

Sorry I typo'd I meant it doesn't have any output's.

#4 of 6 OFFLINE   Joseph DeMartino

Joseph DeMartino

    Lead Actor



  • 8,303 posts
  • Join Date: Dec 31 1969
  • Real Name:Joseph DeMartino
  • LocationFlorida

Posted December 11 2011 - 01:21 PM

What do you want to use an HDMI output for? What are you connecting to? Joe

#5 of 6 OFFLINE   pfar

pfar

    Stunt Coordinator



  • 74 posts
  • Join Date: Nov 30 2009

Posted December 11 2011 - 01:34 PM

I want to put an hdmi cable from my tv to my reciever. My main reason is because right now i just have two audio cables and an s video cable going to my reciever and when I switch inputs on my reciever I have to manually move my audio cables from input to input to get sound from my reciever and it gets really annoying to where I just leave the audio cables on my blu ray and I miss out on my other inputs. If there is another way to fix or adjust this than that would be great.

#6 of 6 OFFLINE   Burlsworth

Burlsworth

    Auditioning



  • 1 posts
  • Join Date: Dec 15 2011

Posted December 15 2011 - 02:24 AM

you could use an optical digital cable to run to your reciever. Or run your cable box, if your not using basic cable through a coax, to your receiver and your receiver to the TV.