Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Recent problem streaming video...


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 of 4 OFFLINE   Allan

Allan

    Stunt Coordinator



  • 207 posts
  • Join Date: Oct 01 2000

Posted November 07 2011 - 10:32 AM

Hello all, I always get such good advice from HTF, so here goes... My Dell laptop used to stream video (hulu, etc) perfectly well. Then, I had an issue with the power not working, and Dell came out to fix it. Well, needless to say, after a month of not powering on, the laptop worked fine when Dell came. But, now, my computer will not stream video - it locks up all of the time. It used to stream just fine. But now, it sucks. Other than that, Internet browsing is just fine. I am thinking maybe the tech changed some setting.... Any thoughts? I am at wits end here... Thanks! Allan

#2 of 4 ONLINE   mattCR

mattCR

    Executive Producer



  • 10,062 posts
  • Join Date: Oct 05 2005
  • Real Name:Matt
  • LocationOverland Park, KS

Posted November 07 2011 - 01:05 PM

Allan- Have you tried making sure of these things: Windows updates are all done Adobe flash updated to version 11. Silverlight updated.
trakt.tv

Ask Me about HTPC! (Threads in HTPC / PMs always responded to)

This signature is povided by MediaBrowser 3 Trakt Plugin: Media Browser 3


#3 of 4 OFFLINE   Allan

Allan

    Stunt Coordinator



  • 207 posts
  • Join Date: Oct 01 2000

Posted November 08 2011 - 01:57 AM

Matt, I upgraded Flash last night to Version 11. I am not sure what Silverlight is, but I have Version 4 installed. I am not sure if all Windows updates are current, but I will check tonight. All that being said, my streaming worked perfectly well before but has now stopped functioning properly. How could that be due to needing upgrades, since it worked so well before??? thanks! Allan

#4 of 4 OFFLINE   Sam Posten

Sam Posten

    Executive Producer



  • 17,096 posts
  • Join Date: Oct 30 1997
  • Real Name:Sam Posten
  • LocationAberdeen, MD & Navesink, NJ

Posted November 08 2011 - 06:13 AM

You might have some burned up or loose components.

I lost my signature and all I got was this Nutter t-shirt