-

Jump to content



Photo
- - - - -

NAD T762 won't turn on


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 of 3 statmanbill

statmanbill

    Auditioning

  • 1 posts
  • Join Date: May 03 2011

Posted May 03 2011 - 09:58 AM

I've had this NAD for several years and love it.  Left for an extended time (four months), and when I returned, it wouldn't turn on. Of course I read the manual and changed batteries in the remote, but no luck.  I removed the cover (it's out of warranty), and I see two tiny fuses on the bottom, close to where the AC cord goes.  They appear to be okay.  The amber standby lamp lights, but the unit will not power up.  I live in a small town and am 125 miles away from the nearest dealer/service.  If there is something simple that someone has encountered that may save me a 250 mile round trip, I would be eternally grateful!


Thanks,


Bill Owen



#2 of 3 zarenick

zarenick

    Auditioning

  • 1 posts
  • Join Date: Oct 06 2013
  • Real Name:Nick

Posted October 06 2013 - 07:08 PM

Hi Bill,

 

Did you ever figure out what the problem was? I just started experiencing the same issue with my NAD 762 receiver. I wonder if you fixed it.

 

Regards,

Nick Z.

 

 



#3 of 3 whotopia

whotopia

    Auditioning

  • 1 posts
  • Join Date: Nov 28 2013
  • Real Name:Steven

Posted November 28 2013 - 04:43 PM

Hi, 

Has anyone figured out why this is happening?  I have the same problem with my unit.  I try to turn it on, it clicks, then shuts down.  

Thanks,

Steven






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users