Jump to content



Sign up for a free account!

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests to win things like this Logitech Harmony Ultimate Remote and you won't get the popup ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

PB12-Plus Subwoofer not firing


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 of 3 Matt Fig

Matt Fig

    Stunt Coordinator

  • 137 posts
  • Join Date: Jun 03 2001

Posted December 08 2009 - 11:04 AM

I have a problem and I hope it is not related to my wonderful sub. I an not getting any sound from my sub  or two front surrounds. They were working about a week ago. What I think the problem is, is that the receiver (it is dated) has blown? Any advice would be appreciated. Thanks.


#2 of 3 Jack Gilvey

Jack Gilvey

    Producer

  • 4,952 posts
  • Join Date: Mar 13 1999

Posted December 09 2009 - 02:40 AM

Hi Matt,

  Could be a receiver issue since it's not just the sub channel, but please shoot us an e-mail at techsupport@svsound.com and we'll track it down. :)
SVS Customer Service
http://www.svsound.com
sales@svsound.com
techsupport@svsound.com

#3 of 3 Matt Fig

Matt Fig

    Stunt Coordinator

  • 137 posts
  • Join Date: Jun 03 2001

Posted December 09 2009 - 11:57 AM

Thanks for your help Jack. Top notch customer service for a top notch product.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users