Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

NO audio in hdmi, please help


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 of 3 OFFLINE   jbasagoi

jbasagoi

    Auditioning



  • 2 posts
  • Join Date: Oct 11 2009

Posted October 11 2009 - 12:57 AM

I have a Sony h-theater IS-100 working fine for 2 months, have 3 hdmi imputs, BD,DVD and SAT; now the SAT only provides video, no audio, i change the cable and check the dishnetwork box, just the SAT hdmi does not produce audio what can i do?


#2 of 3 OFFLINE   Clinton McClure

Clinton McClure

    Screenwriter



  • 2,786 posts
  • Join Date: Jun 28 1999
  • Real Name:Clint
  • LocationCentral Arkansas

Posted October 11 2009 - 07:28 PM

Jose - Try plugging the satellite's HDMI cable into the BD HDMI input on your IS-100 and plug the BD's HDMI cable into the satellite's HDMI input on the IS-100. If the satellite now works and the BD player does not, then you either have an incorrect setting on the receiver or you have a bad HDMI input on your IS-100. If the BD player works and the satellite still does not, then either you have an incorrect setting on your satellite receiver or the HDMI plug on the satellite receiver is shot. (A bad HDMI connector was a common problem on the Dish ViP-622. The ViP-722 should have had the problem corrected.)


#3 of 3 OFFLINE   jbasagoi

jbasagoi

    Auditioning



  • 2 posts
  • Join Date: Oct 11 2009

Posted October 14 2009 - 12:21 PM

Seems to be that when I jiggle the cable in the SAT HDMI in the is100 the video and the audio work and sometimes only the video, looks more like a faulty HDMI failure in the is100 input