Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Firefox address bar stopped going right to the website


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

#1 of 9 OFFLINE   TonyD

TonyD

    Executive Producer



  • 16,238 posts
  • Join Date: Dec 01 1999
  • Real Name:Tony D.
  • LocationDisney World and Universal Florida

Posted January 23 2009 - 11:17 AM

So i guess there was a firefox update recently and now i cant get the
direct to a website deal working anymore.

if i type facebook it searches for facebook and shows results.
previously it would go right to facebook.
additionally there is a HTF logo in the top left side of the page
after typing something in the address bar along with the search results.

what happened?
facebook.com/whotony

#2 of 9 OFFLINE   TonyD

TonyD

    Executive Producer



  • 16,238 posts
  • Join Date: Dec 01 1999
  • Real Name:Tony D.
  • LocationDisney World and Universal Florida

Posted January 24 2009 - 11:33 AM

I also could type in a title of a mvie and go directly to the imdb page of the movie.
how did i lose this function?
facebook.com/whotony

#3 of 9 OFFLINE   Will_B

Will_B

    Producer



  • 4,733 posts
  • Join Date: Mar 06 2001

Posted January 24 2009 - 01:38 PM

Install the add-on called "oldbar":

https://addons.mozil...efox/addon/6227

It makes the address bar behave the way it did on older versions of Firefox.


Edit: Actually, that might not be the problem. I just typed "The Godfather" into my Firefox and it took me to the imdb page for The Godfather -- and I do not have the oldbar add-on running. Single word films like "Stardust" results in a google result page. Multi word titles of films that have current websites, such as "Rise of the Lycans" resulted in Sony's promo website for Underworld: Rise of the Lycans. There's clearly some intelligence at work, but I don't know the parameters. "Facebook" resulted in facebook.com.
"Scientists are saying the future is going to be far more futuristic than they originally predicted." -Krysta Now

#4 of 9 OFFLINE   TonyD

TonyD

    Executive Producer



  • 16,238 posts
  • Join Date: Dec 01 1999
  • Real Name:Tony D.
  • LocationDisney World and Universal Florida

Posted January 24 2009 - 02:02 PM

thanks but it didn't work.

wish i could figure this out.
I tried over at mozilla but couldn't find anything.

really strange that i see a HTF logo on search pages.
I even disabled the htf toolbar.
facebook.com/whotony

#5 of 9 OFFLINE   Parker Clack

Parker Clack

    Executive Producer



  • 12,120 posts
  • Join Date: Jun 30 1997
  • Real Name:Parker
  • LocationKansas City, MO

Posted January 25 2009 - 01:37 AM

Tony:

Are you typing in the search bar within Firefox? You shouldn't see our logo unless you are using the search function for Google within the forum.

"I tried to get my medical records from the company but they say they

are confidential and can only be released to other insurance companies,

pharmaceutical​ reps, suppliers of medical equipment and for some

reason the RNC."
 


#6 of 9 OFFLINE   TonyD

TonyD

    Executive Producer



  • 16,238 posts
  • Join Date: Dec 01 1999
  • Real Name:Tony D.
  • LocationDisney World and Universal Florida

Posted January 25 2009 - 03:27 AM

using the address bar,
were i would normally type
http://www.imdb. com

i could previously type imdb or the name of the movie.
or "netflix" etc.

doesn't work, just get a results page with that htf logo at the top left.

Even tried removing the htf tool bar.
facebook.com/whotony

#7 of 9 OFFLINE   TonyD

TonyD

    Executive Producer



  • 16,238 posts
  • Join Date: Dec 01 1999
  • Real Name:Tony D.
  • LocationDisney World and Universal Florida

Posted January 25 2009 - 05:18 PM

I figured it out.
it is a component on the htf toolbar.

there is a email notifier drop down.
in the toolbar setting is a check box for
"enable search from address bar"

this must have become checked during an update.

it is now unchecked.
facebook.com/whotony

#8 of 9 OFFLINE   Parker Clack

Parker Clack

    Executive Producer



  • 12,120 posts
  • Join Date: Jun 30 1997
  • Real Name:Parker
  • LocationKansas City, MO

Posted January 27 2009 - 03:44 AM

Tony:

I didn't even know that function was part of the toolbar.

Thanks for figuring it out.

"I tried to get my medical records from the company but they say they

are confidential and can only be released to other insurance companies,

pharmaceutical​ reps, suppliers of medical equipment and for some

reason the RNC."
 


#9 of 9 OFFLINE   TonyD

TonyD

    Executive Producer



  • 16,238 posts
  • Join Date: Dec 01 1999
  • Real Name:Tony D.
  • LocationDisney World and Universal Florida

Posted January 27 2009 - 11:44 AM

sure.

I'm just thrilled i fifgured it out.
I really like being able to type an address without using the entire address
and movie titles going right to imdb.
facebook.com/whotony