Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Can't get my screensaver to work


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 of 2 OFFLINE   Jon_Are

Jon_Are

    Screenwriter



  • 2,038 posts
  • Join Date: Jun 25 2001

Posted January 20 2008 - 01:21 PM

I just spent $15 to download a new screensaver (the SereneScreen aquarium mentioned in another post). Everything works OK when I launch it manually, but it will not start automatically.

I figured something was sending signals to the desktop, not allowing it to "rest" long enough for the screensaver to kick in. So I disabled everything under the sun, but still no luck.

I exited from everything in the taskbar except what would not give me the option to disable (this leaves SAFELY REMOVE HARDWARE, REALTEK AUDIO MANAGER, and the volume control).

I shut down everything else, including my anti-virus and widgets. I even removed the batteries from both my wireless keyboard and mouse as well as disconnecting from my wireless modem.

What the heck?

For what it's worth, it's not just the aquarium that won't launch. None of the Windows-included screensavers would start either (I have the launch time set for one minute).

I'm running Vista.

Any suggestions appreciated.

Jon

#2 of 2 OFFLINE   Jon_Are

Jon_Are

    Screenwriter



  • 2,038 posts
  • Join Date: Jun 25 2001

Posted January 20 2008 - 01:49 PM

Ummmmm.....never mind. A bit of Googlin' solved the problem.

It was indeed my wireless desktop. Windows offers a fix on their update site.

Lovin' the fishies!

Jon