-

Jump to content



Photo
- - - - -

Gran Turismo 4 Problems


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 of 5 patrick gans

patrick gans

    Auditioning

  • 3 posts
  • Join Date: Feb 28 2005

Posted March 22 2005 - 03:26 PM

I just purchased an InFocus 4805 and Gran Turismo and I am having some problems with the resolution. It works fine in 480p, but when I switch to 1080i the screen become garbled. Does anyone have any solution or comments on this? I know that the 4805 is not true HD but it can accept that input and downscale. Thanks for any input.

Patrick

#2 of 5 Brian_D

Brian_D

    Agent

  • 40 posts
  • Join Date: Oct 26 2004

Posted March 23 2005 - 01:45 AM

Not sure if this is the answer to your problem, but I believe that gt4 only outputs 1080i during the actual race. On the menu's and other screens it's 480.

#3 of 5 patrick gans

patrick gans

    Auditioning

  • 3 posts
  • Join Date: Feb 28 2005

Posted March 23 2005 - 02:29 AM

Thanks for the help. I should have included that. I believe when you switch video modes on GT4 it temporarily switches to 1080i to see if you can display it. That switching all of the time is annoying though, everytime you go in/out of a race it takes a sec or two for the projector to re-aquire the signal.

Any other suggestions?

#4 of 5 JasonGabler

JasonGabler

    Auditioning

  • 14 posts
  • Join Date: Oct 01 2004

Posted April 12 2005 - 08:37 AM

You got problems? Try doing this with an Infocus X1, grrrr! The s-video component in only takes 480i and the VESA component in only takes 480p, 720p and 1080i. There's no crossover! So if I want to use anything greater than 480i with GT4 on my X1, I have to switch cables back and forth all the time Posted Image

jason

#5 of 5 patrick gans

patrick gans

    Auditioning

  • 3 posts
  • Join Date: Feb 28 2005

Posted April 12 2005 - 08:44 AM

Damn, that makes my problems seem like nothing. I still haven't gotten it to work, although I haven't tried since I updated the firmware on the 4805. I'll have to mess around with screen format settings some more.