Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

New Toshiba 46H84 with a problem - Please Help


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
4 replies to this topic

#1 of 5 OFFLINE   Russell R

Russell R

    Stunt Coordinator



  • 69 posts
  • Join Date: Feb 20 2000

Posted November 27 2004 - 04:01 PM

I just had this delivered today. Initial opinion was very high, but after 8 hours of viewing, I am noticing that the display flickers/adjusts from normal blacks to green. The entire display content has too much green drive or not enough red and blue. Has anyone here experienced this with this model or other models?

I guess I am going to send it back. This TV is nice and would like to stay with this model. Suggestions?

By the way, I have already used AVIA to calibrate the display. Also, it happens on all inputs. Either satelite, DVD, or HDTV OTA. SVid, Colorstream, etc.

Thanks,

Russell
Thanks,
Russell

RODERPLEX Cinema

#2 of 5 OFFLINE   Franklin

Franklin

    Agent



  • 29 posts
  • Join Date: Jun 12 2002

Posted November 28 2004 - 03:50 AM

well, i'm hoping that there'll be some responses here, as i am interested in picking this particular model up for myself. maybe its just a faulty set? where did you get yours from, if you don't mind me asking?

#3 of 5 OFFLINE   Russell R

Russell R

    Stunt Coordinator



  • 69 posts
  • Join Date: Feb 20 2000

Posted November 28 2004 - 03:11 PM

I purchased it at BB.

This morning the display had its problem for a few hours, but after that it has been fine. The TV has been on all day and the display has been fine for 12+ hours. I will monitor it over the next few days. I wonder what caused this problem.

Thanks.
Thanks,
Russell

RODERPLEX Cinema

#4 of 5 OFFLINE   Franklin

Franklin

    Agent



  • 29 posts
  • Join Date: Jun 12 2002

Posted November 28 2004 - 03:25 PM

russel, thanks for the update. i appreciate a user's input. i went to BB today, and their satellite was out for the entire row of sets, including the toshiba Posted Image
maybe the set just needed some time to burn in?

#5 of 5 OFFLINE   Russell R

Russell R

    Stunt Coordinator



  • 69 posts
  • Join Date: Feb 20 2000

Posted November 28 2004 - 11:33 PM

I hope that is all that it was. I did some further tweaking last night. It looks awesome. HD material is outstanding. I am using a Samsung SIR-T351 and just plain old rabbit ears.

Russ
Thanks,
Russell

RODERPLEX Cinema