Jump to content



Sign up for a free account!

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests to win things like this Logitech Harmony Ultimate Remote and you won't get the popup ads that guests get. Click here to create your free account.

Photo
- - - - -

Toshiba Cinema Series Help!!!


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 of 2 FredClaridge

FredClaridge

    Auditioning

  • 9 posts
  • Join Date: Jan 01 2003

Posted April 26 2003 - 06:35 PM

I have a Toshiba rear projection tv and it won't come on. No sound and no picture. The red light indicator next to the power button flashes and that is it. It is model TN43V71. Cinema Series and is about 3 years old. I just had a major service done back in December and had all three tubes replaced. When I turned it on this afternoon it did the above. I unplugged it and plugged back in then turned it on. I turned it off a few seconds later see if it had a glitch or something, but it did the same thing as before. Does anybody know what it could be? Any help would be greatly appreciated. Thanks

Fred

#2 of 2 Gregg Loewen

Gregg Loewen

    Producer

  • 6,316 posts
  • Join Date: Nov 09 1999
  • Real Name:Gregg Loewen
  • LocationNew England

Posted April 27 2003 - 06:03 PM

Perhaps a blown fuse or a bad power supply.

Best of luck

Gregg

The Sonodome - circa 2001
The Newest Sonotube - circa 2001
Gregg's DVDs updated...sometimes
Lion Audio Video Consultants usually current