Jump to content



Sign up for a free account to remove the pop-up ads

Signing up for an account is fast and free. As a member you can join in the conversation, enter contests and remove the pop-up ads that guests get. Click here to create your free account.


Photo
- - - - -

X1 Projector Problem


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 of 3 OFFLINE   Fred Seger

Fred Seger

    Stunt Coordinator



  • 137 posts
  • Join Date: Aug 13 2000

Posted April 06 2003 - 10:35 AM

After 300 flawless hours of use, my projector's picture has turned green and posterized. First it started with a few pixels "here and there" only affecting grays, now its the entire screen. It looks like you looking through a green lens and the picture. This is on every input. Svideo, Interlaced component, Progressive component, composite, SVGA and XGA at all refreshes. I also flashed the firmware to v3.8 - no dice. Tried DVD, Receiver, VCR, Computer. Double checked all cabling, tried isolating individual components. Tried powering via seperate breaker. Any thoughts on what's wrong.?? I've emailed infocus customer support. And I will call them tomorrow, but I was just wondering if any body had a similar problem with a DLP projector. Maybe the solution is simple, like static electricity? Thanks

#2 of 3 OFFLINE   Mathew Shelby

Mathew Shelby

    Second Unit



  • 344 posts
  • Join Date: Dec 05 2002

Posted April 06 2003 - 11:56 AM

Was the problem before or after going to v3.8?

#3 of 3 OFFLINE   Fred Seger

Fred Seger

    Stunt Coordinator



  • 137 posts
  • Join Date: Aug 13 2000

Posted April 06 2003 - 12:14 PM

before




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users